Berätta ditt livs historia!

I den här Memoartjänsten jobbar jag med att berätta om enskilda människors spännande liv – man skulle kunna säga att det är Storytelling för privatpersoner helt enkelt. Du kanske vill berätta historien om din mamma eller pappa, eller någon annan kär släkting. Eller du kanske vill berätta din egen historia, oavsett vilket, så hjälper jag dig att teckna ner din berättelse.

Det här är en tjänst som jag vet är en fantastisk möjlighet att äntligen kunna skriva ned historierna innan de går förlorade – för trots allt behövs det  någon som gör jobbet. Berättelserna samlar inte ihop sig själva. Berättelserna behöver lite hjälp  på traven. Det är därför du ska anlita mig.

Det här är den perfekta gåvan till barn och barnbarn och alla andra intresserade runt familjen.

Så här går det till

Jag  hjälper dig att skriva ner dina minnen, antingen träffas vi irl eller via Skype under 8 intervjutimmar + 2 bonustimmar.

Utifrån detta material färdigställer jag ett helt manus med innehållsförteckning och kapitelrubriker – korrekturläsning ingår förstås också.

Manus levereras i Word, typsnitt Times Roman 12p, dubbelt radavstånd.

Pris: 21 000 kr exklusive 25 % moms + ersättning vid resor för enkelt logi och milersättning 18.50 kr/milen

OBS! Memoartjänsten handlar inte om att göra ett tryckfärdigt manus som ska skickas till ett etablerat förlag. Layout eller tryckning ingår inte i tjänsten.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s