Vet du vad du vill ha?

Är du en av mina B2B kunder, så har du ofta ett konkret behov och behöver en specifik text för ett särskilt ändamål. Oavsett om det är text till din nya hemsida, din profilbroschyr eller en pressrelease, så kan jag hjälpa dig. Jag levererar snabbt en professionell text med hög kvalitet till ett bra pris.

Om du är letar en en idérik copywriter för att du behöver hjälp med att utveckla ett koncept så kan du också vända dig till mig – jag kan utveckla koncept till exempel för ditt företagsevent,  e-learning, sajter eller kanske din nya e-book? Behöver du hjälp med att göra färdigt din nya bok kan du anlita mig som bollplank och redaktör.

Läs mer under rubriken Mina tjänster om vad jag erbjuder inom Copywriting, Contentwriting, Löpande pressrelease-tjänst, Redaktörstjänst, Skriv en bok, Storytelling, ”Skriv ditt liv-tjänst”, Konceptutveckling från idé till färdig produktion av Icke-linjära manus – e-learning, Interaktiva e-books, Dialogbaserade texter som voice-over,  audioguider och talmanus för muntliga presentationer.

Annons